divendres, 28 d’octubre del 2016

Els beneficis d'aprendre idiomes



[CAT] Després d'un mes d'haver començat la nova rutina amb l'anglès, us fem arribar els beneficis que comporta l'aprenentatge de diverses llengües.
Feu una ullada, també, al vídeo de sota: podeu veure els Súpers ballant i cantant en una de les nostres sessions. És fantàstic!


[ENG] After one month we have begun a new routine including English in it, we would like to show you the benefits of learning different languages.
Have a look at the video below, Súpers are dancing and singing in their English time. It is awesome!


Els beneficis d'aprendre idiomes

Segons un informe elaborat per l'Estat Europeu de Competència Lingüística, el 63% dels infants no entenen l'anglès al finalitzar l'Educació Secundària. I és una llàstima perquè dominar dos o més idiomes té un sense fi de beneficis.
1. Exercita la memòria i l'atenció: durant els primers anys de vida, el cerbell està ens constant formació. El repte que suposa aprendre un nou idioma, estimularà encara més el número de connexions neuronals.
2. Augmenta la capacitat per a resoldre problemes: s'ha desmostrat que els infants que parlen més d'un idioma tenen major facilitat per resoldre problemes matemàtics.
3. Estimula la capacitat de concentració: són, a més a més, infants més capaços de focalitzar la seva atenció en el què estan fent (llegir, estudiar, experimentar...) sense distreure's per altres estímuls exteriors.
4. Afavoreix el pensament reflexiu: pensar en un altre idioma els ajuda a valorar les qüestions vitals amb major objectivitat i prendre decisions menys dependents de les emocions.


My favourite pumpkin song


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada