divendres, 23 de desembre del 2016

divendres, 16 de desembre del 2016

Christmas time

[CAT] El dia de Nadal ja arriba i per tant aquesta setmana hem estat parlant sobre aquest dies tan especial: l'arribada del Pare Noel és el moment més màgic perquè arriba amb el seu trineu i els seus cérvols des del Pol Nord.
Les nadales són una tradició molt maca d'aquestes festes, així que hem cantat una nadala tots junts per desitjar un bon Nadal als nostres pares.

Cliqueu per descobrir la cançó.



[ENG] Christmas day is coming, so this week we have been speaking about this special day: Santa's arrival is the most magical moment because he arrives  with his reindeers and his sleight from North Pole.
Singing a Christmas Carol is a very beautiful tradition during these days, so we have sung one all together  to wish a merry Christmas to our parents.

Click at the link below  to discover the song.

Christmas Carol

divendres, 2 de desembre del 2016

Christmas Season

[CAT] Comença el mes de desembre i això significa que el fred ja és aquí i que el Nadal està a tocar. Per començar amb alegria la celebració d'aquesta festa cadascú de nosaltres ha decorat el seu propi arbre de Nadal: pintant del color de l'esperança i decorant amb boniques boles de colors hem aconseguit un avet magnífic. A més a més, hem conegut un personatge amb galtes rosades, barba blanca i que diu "Ho-Ho-Ho". Us imagineu qui és?

No us oblideu de fer una ullada al conte "The Night before Christmas"!


[ENG] December starts and it means cold has arrived and Christmas too. In order to begin with joy this celebration, everybody have decorated their own Christmas tree: painting it with green colour to give hope and decorating it with colored Christmas ornaments we get a fantastic tree. Furthermore, we have known a character who has rosy cheeks, white beard and says "Ho-Ho-Ho". Can you imagine who is it?

Don't forget to have a look at the story "The night before Christmas"!




dijous, 24 de novembre del 2016

I see something red!

[CAT]  Aquesta setmana, la nostra nova amiga, la Poma, va perdre el seu magnífic color. Així doncs, els Menuts i els Súpers vam tornar-la a pintar de color vermell perquè tornés a brillar a les sessions.
A més a més, uns quants dels nens i nenes han ballat la cançó sobre les parts del cos, observeu com les assenyalen i gaudiu-lo!







[ENG] This week, our new friend, the nice Apple, lost its beautiful colour. So, Menuts and Súpers had to paint it in order to shine again in our sessions with its red colour. Furthermore, some children have danced the song "Head, shoulders, knees and toes", notice how they point at their parts of the body and enjoy it!









divendres, 18 de novembre del 2016

The Story of the Three Little Pigs

[CAT] Aquesta setmana, hem entrat en el món dels contes. És la primera vegada, que escoltem un conte en Anglès a la Mainada i per endinsar-nos més en la màgia d'aquesta història, hem convertit la classe en poble d'allò més agradable, cada nen i cada nena en un petit porquet i la mestra en un llop dolent amb les titelles que hem fet.
I així, la història ha estat del tot real, amb els personatges i sons d'aquest conte que tothom coneix: ELS TRES PORQUETS.







[ENG] This week, tales world appears in our English sessions. It is the first time, we listen to an English tale here in La Mainada. In order to create a magic atmosphere when the story is explained, we have turned the class into a nice town, every boy and girl into a little pig and the teacher into a bad wolf using the puppets we have made.
The story have been real, with the characters and sounds of this splendid tale which everybody know: THE THREE LITTLE PIGS

divendres, 11 de novembre del 2016

We love music!

[CAT] Tant als Menuts com als Súpers ens agrada molt la música: cantar i ballar cançons.
La nostra nova amiga, la Poma Vermella, la qual podeu conèixer al final del post, ho sap i per això, ens ha ensenyat una nova cançó sobre els 7 dies de la setmana. Amb la música de fons, diem els dies de la setmana en veu baixa, però també cridant, piquem de mans i fem servir els peus. És molt divertit!

Us deixem l'enllaç d'aquesta cançó al final d'aquest post.



[ENG] Menuts and Súpers love music: dancing and singing all songs. Our new friend, the Apple,  knows it, so it has taught us a new song in order to be able to learn the7 days of the week. While the music is sounding, we say the days of the week: whispering and shouting, clapping our hands and stomping. It is very funny!
Today, we want to introduce the Red Apple too, meet it at the end of the post.

Click at the link below to listen to the song.



7 Days of the Week Song



La nostra companya: / Our classmate:

Resultat d'imatges de apple for children

divendres, 4 de novembre del 2016

Body time!

[CAT] Aquesta setmana, hem dit adéu a la meravellossa carbassa per endinsar-nos en el coneixement del nostre cos.
Per això, hem conegut una simpàtica poma vermella que ens explica on tenim el nostre nas o els nostres dos ulls. A més a més, estem aprenen una nova cançó amb la que podem assenyalar les parts del nostre cos.
Mireu a l'enllaç quina coreografia més divertida ballem a les hores d'anglès.







[ENG] This week, we have said goodbye to the wonderful pumpkin in order to learn the parts of our body.
For this reason, we have known a nice and a red apple who taught us where we have our nose or our two eyes. Besides, we are learning a new song that let us point at the parts of our body.
Have a look at the link below in order to see the funny choreography we dance in our English Time.




 Head, Shoulders, Knees and Toes Song


divendres, 28 d’octubre del 2016

Els beneficis d'aprendre idiomes



[CAT] Després d'un mes d'haver començat la nova rutina amb l'anglès, us fem arribar els beneficis que comporta l'aprenentatge de diverses llengües.
Feu una ullada, també, al vídeo de sota: podeu veure els Súpers ballant i cantant en una de les nostres sessions. És fantàstic!


[ENG] After one month we have begun a new routine including English in it, we would like to show you the benefits of learning different languages.
Have a look at the video below, Súpers are dancing and singing in their English time. It is awesome!


Els beneficis d'aprendre idiomes

Segons un informe elaborat per l'Estat Europeu de Competència Lingüística, el 63% dels infants no entenen l'anglès al finalitzar l'Educació Secundària. I és una llàstima perquè dominar dos o més idiomes té un sense fi de beneficis.
1. Exercita la memòria i l'atenció: durant els primers anys de vida, el cerbell està ens constant formació. El repte que suposa aprendre un nou idioma, estimularà encara més el número de connexions neuronals.
2. Augmenta la capacitat per a resoldre problemes: s'ha desmostrat que els infants que parlen més d'un idioma tenen major facilitat per resoldre problemes matemàtics.
3. Estimula la capacitat de concentració: són, a més a més, infants més capaços de focalitzar la seva atenció en el què estan fent (llegir, estudiar, experimentar...) sense distreure's per altres estímuls exteriors.
4. Afavoreix el pensament reflexiu: pensar en un altre idioma els ajuda a valorar les qüestions vitals amb major objectivitat i prendre decisions menys dependents de les emocions.


My favourite pumpkin song


divendres, 21 d’octubre del 2016

Knock Knock ... trick or treat?

[CAT] Aquesta setmana ens hem endinsat més en el món del Halloween. És una festivitat tradicional, en la que els nens es disfressen per l'ocasió, per anar de casa en casa demanant caramels fent la típica pregunta "trick or treat ?" a qui obri la porta. Es tracta de fer una broma al propietari si no dóna cap regal.
Per fer-ho tot més especial, hem projectat una petita història, en la que hem conegut un fantasma, un cowboy, una bruixa, un monstre, una ballarina i un pirata.

Gaudiu-la també amb els vostres fills i filles!

Knock Knock ... Trick or Treat? Halloween Song

[ENG] This week all together we learnt more things about Halloween. It is a traditional celebration where children  dress up in costumes , in order to knock every door playing trick or treat to get some sweets. The tradition allows the children to make jokes to the owners of the houses if they don't give to the children a little present like sweets.
We have seen a short story about this day, that let us meet a ghost, a cowboy, a witch, a monster, a ballerina and a pirate celebrating Halloween.

Enjoy it with your children! Happy Halloween!

Knock Knock ... Trick or Treat? Halloween Song




divendres, 14 d’octubre del 2016

Our weeks...


[CAT] La tardor, la castanyada, el Halloween i tot el que rodeja aquestes tres paraules és el que estem treballant a les hores d’anglès d'aquesta setmana.


Amb l’ajuda d’una nova amiga, una simpàtica carbassa, a les sessions aprenem moltes coses noves relaciones amb la tardor i la castanyada. Amb moltes fotografies i dibuixos parlem sobre els cargols, les castanyes, les fulles que cauen dels arbres i el temps canviant de tardor.





[ENG] Autumn, “castanyada”, Halloween and all that surrounds these three words is what we are working in our English time these weeks.

We have met a new friend, a very  nice pumpkin who taught us a lot of new things related to autumn. It brought us a lot of drawings and pictures and, thanks to them, we can speak about snails, chestnuts, leaves that fall off the trees and the changeable autumn wheather.



Us deixem l'enllaç de les cançons que treballem a les sessions:



divendres, 7 d’octubre del 2016

October…. We are ready!



[CAT] L’octubre ja és aquí i això significa que comencem amb aquest nou projecte. Amb l'esforç de totes i cadascuna de nosaltres i la vostra confiança ens convertim en un centre bilingüe català-anglès.

Parlant amb anglès i explicant contes, coneixerem històries i personatges que ens ensenyaran valors.
A través de diverses cançons, aprendrem anglès cantant i ballant i evidentment... passarem una bona estona!




[ENG]
October is here and this means we start this new project. With our effort and your confidence La Mainada becomes a Catalan-English centre.


Speaking in English and explaining tales, we will discover stories and meet characters who let us learn values.
Singing and dancing different songs we will learn English and obviously.... all together we will have a good time.




dimarts, 27 de setembre del 2016

You're welcome!

[CAT] Benvolgudes famílies,
Ens encanta donar-vos la benvinguda a aquest nou blog que pretén informar-vos de les tasques realitzades durant les hores d'anglès amb els infants del centre.

La iniciativa d'incloure l'anglès en l'educació dels vostres fills i filles es basa en la voluntat d'aprendre aquesta llengua estrangera de la mateixa manera que aprenen el català o el castellà. Així doncs, durant el transcurs de les activitats seleccionades ens dirigirem cap als nens i nenes en anglès i garantint, d'aquesta manera el contacte amb aquest idioma.

[ENG] Dear families,
We are really pleased to show you this new blog in order to inform you about the English activities we will do with the children.

The idea of including English in your children’s education aims to let them learn this language just like they would learn Catalan or Spanish. Therefore, during the activities we will speak in English to them so they will be in contact with it.